Tahniah Perserta Kursus JB

Antara peserta-peserta dari Johor bharu dan Singapore yang telah menyertai kursus Pakar WordPress.

 

Kemahiran membina website adalah sangat penting bagi seorang usahawan Internet. Jika kita tidak membina sebuah website, kita kehilangan satu teknik pemasaran Internet yang paling efektif iaitu menggunakan enjin carian (search engine). Namun, jika kita mendapat kedudukan ke page-5 contohnya, bukanlah sesuatu yang baik. Kita sekurang- kurangnya perlu mendapatkan ranking di page-1 atau page-2 untuk memastikan pelayar Internet berkunjung ke website kita.

Di dalam kursus WordPress + eMarketing, ianya bukan sahaja mengenai pembinaan website semata- mata. Ianya akan melibatkan teknik dan tool yang diperlukan bagi membina sebuah website dan juga perniagaan Internet yang berjaya. Pendapatan lima angka sebulan adalah sesuatu yang tidak mustahil dan kita boleh lakukan menggunakan pemasaran Internet.

Pastikan diri anda tidak bertangguh atau membuang masa lagi. Masa adalah lebih bernilai daripada emas. Anda perlu mendapatkan kemahiran membina website CMS WordPress+emarketing bagi menjamin kejayaan anda di dalam perniagaan Internet. Sudah pasti, rahsia bagaimana kita boleh berjaya akan didedahkan di dalam merangka strategi pemasaran Internet yang berjaya. Hadiri kursus WordPress + emarketing adalah satu kemestian kepada mereka yang ingin berjaya dan sudah bosan menjadi usahawan Internet yang biasa- biasa sahaja. Daftar dan tempahlah tempat anda di kursus WordPress+ eMarketing anda sekarang!

Siapakah yang sesuai menyertai kursus  Wordpress -emarketing ini? Sesiapa sahaja yang biasa menggunakan laptop ataupun pc. Itu sahaja syaratnya. Tidak perlu ada latarbelakang pendidikan bahagian IT. Sesuai untuk semua.

JOHOR
Tarikh:  13 Mei 2017
Hari: Sabtu
Masa: 9.00 pagi – 5.30 petang
Tempat Kursus:

Bilik Seminar Adin
Adin Media Group (Printing)
No, 97, Jalan Pulai 7,
Taman Pulai Utama,
81300 Skudai, Johor,
Malaysia

Silabus
Online business strategy
Search Engine Optimization
Adwords Keyword Planner
Domain,webhosting & cpanel
Installation & Theme customization
Menu, permalink, static page, category
Widgets & Plugins:
FB page widget, WP Instagram widget
Displet Pop, Akismet, Contact Form 7, Live chat
youtube, All in one SEO, eCommerce

Extra: ebook + ebook cover + autoresponder

New bonus: Google Adsense
Yuran istimewa: Hubungi urusetia untuk yuran promosi.

Untuk booking tempat anda,

wasap urusetia En. Azman

Klik http://Pakarwordpress.wasap.my

atau Whatsapp ke 011 2837 0800 “PakarWP”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *